ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ

Η υγεία και η ασφάλεια των επισκεπτών μας είναι από τις πρώτες προτεραιότητές μας. Στόχος μας είναι να παρέχουμε ιδανική φιλοξενία, διατηρώντας το περιβάλλον μας ασφαλές τόσο για τους επισκέπτες μας όσο και για το προσωπικό μας. Η επίτευξη του στόχου μας είναι κοινή ευθύνη και για αυτό χρειαζόμαστε και τη δική σας συμμετοχή στην προσπάθειά μας να βελτιώσουμε την ασφάλεια των δημόσιων χώρων μας, διατηρώντας απόσταση 2 μέτρων από τους άλλους επισκέπτες και φορώντας την προστατευτική σας μάσκα όποτε αυτό είναι δυνατό.

Προσωπικό

Το προσωπικό μας τηρεί όλους τους κανόνες υγιεινής, φορώντας προστατευτικό κάλυμμα προσώπου. 

Όλοι οι εργαζόμενοί μας φορούν στολή κατά την εργασία τους στο κατάστημά μας. 

Πραγματοποιούνται συχνά rapid tests σε όλο το προσωπικό μας με σκοπό την πρόληψη μετάδοσης του Covid-19.

Τραπέζια

Τα τραπέζια μας έχουν τοποθετηθεί  με τέτοιο τρόπο ώστε να τηρείται η ελάχιστη απόσταση μεταξύ τους.

Σε κάθε τραπέζι επιτρέπεται να κάθονται παρέες μέχρι 6 ατόμων, εκτός αν αποτελούν οικογένεια.

Σε όλα τα τραπέζια υπάρχει αντισηπτικό για την απολύμανση των χεριών.

Το λάδι και το βούτυρο που προσφέρονται μαζί με το ψωμί είναι σε ατομικές συσκευασίες και δε μεταφέρονται μεταξύ των τραπεζιών.

Οι επισκέπτες μας έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν στο τραπέζι τους ανέπαφα μέσω του τερματικού ανέπαφων συναλλαγών (POS), ώστε να αποφεύγεται η χρηματική συναλλαγή που αποτελεί σημαντικό μέσω διάδοσης του ιού.

Κοινόχρηστοι χώροι

Σε όλους τους χώρους μας υπάρχει αντισηπτικό.

Η συχνότητα καθαριότητας της τουαλέτας έχει αυξηθεί και όλες οι συσκευές (χαρτί, βρύσες) λειτουργούν εξ ολοκλήρου ανέπαφα.

Εάν νιώσετε ότι πριν την επίσκεψή σας παρουσιάζετε συμπτώματα, θα σας παρακαλούσαμε να ακυρώσετε την κράτησή σας και να μην πραγματοποιήσετε την επίσκεψή σας. 

Εάν 1 με 3 ημέρες μετά την επίσκεψή σας στο εστιατόριο μας νοσήσετε από κορωνοϊό επικοινωνήστε άμεσα με τον ΕΟΔΥ στα τηλέφωνα +30-210-5212054 και 1135. Θα θέλαμε να ενημερώσετε και τον υπεύθυνο του εστιατορίου μας στέλνοντας email στο carne.restaurant.gialova@gmail.com ώστε να υποβάλουμε το προσωπικό μας σε rapid test και να περιορίσουμε τη διάδοση του ιού.

Σε κάθε περίπτωση πριν από κάθε ταξίδι σας ενημερωθείτε, διαβάζοντας τις οδηγίες για ταξιδιώτες Covid-19 του ΕΟΔΥ.

Μένουμε ασφαλείς και σύντομα η παρέα θα χωράει ολόκληρη σε ένα τραπέζι, τα χαμόγελα δε θα κρύβονται πίσω από μία μάσκα και ο χαιρετισμός θα είναι εγκάρδιος όπως αρμόζει στην ελληνική κουλτούρα μας!