ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η οικογένειά μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στον κλάδο της εστίασης. Το εστιατόριο Carne αποτελεί το νέο μας εγχείρημα, ανοίγοντας τις πόρτες του στο κοινό, τον Ιούνιου του 2020. Με τη γνώση, το μεράκι και τη δημιουργικότητα όλης της ομάδας μας, το εστιατόριο κατάφερε να αγαπηθεί ιδιαιτέρως, για το καλό φαγητό και την εξαιρετική φιλοξενία.

Η κουζίνα του εστιατορίου μας χαρακτηρίζεται ως ελληνική δημιουργική κουζίνα, καθώς δημιουργούμε πιάτα που έχουν βάση την ελληνική πρώτη ύλη και προσθέτουμε μοντέρνες πινελιές. Οι εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες, το μεράκι και η αγάπη δημιουργίας νόστιμων πιάτων σας προσκαλούν σε ένα γαστρονομικό ταξίδι γεύσεων και απολαύσεων συνδυασμένων αρμονικά με πληθώρα ετικετών κρασιών του ελληνικού και διεθνούς αμπελώνα.

Επιθυμία μας είναι να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας την καλύτερη δυνατή γαστρονομική εμπειρία, επιλέγοντας για αυτούς ελληνικές πρώτες ύλες πρώτης διαλογής και να δημιουργήσουμε ένα χαλαρό και ήρεμο περιβάλλον αξιοποιώντας στο μέγιστο την προνομιακή τοποθεσία του εστιατορίου μας.

Υψηλής ποιότητας υλικά

Τα υλικά που φτάνουν στην κουζίνα του Carne είναι ελληνικά προϊόντα πρώτης διαλογής και κρεατικά υψηλής ποιότητας από έμπιστους προμηθευτές με χρόνια αξιόλογη πορεία στην παραγωγή και προμήθεια κρέατος.

Υπέροχη ατμόσφαιρα

Το εστιατόριο μας βρίσκεται στον παραλιακό πεζόδρομο της Γιάλοβας στη Μεσσηνία. Η θέα του κόλπου του Ναβαρίνου και της ιστορικής νήσου Σφακτηρίας κάνουν το περιβάλλον ειδυλλιακό, ιδιαίτερα κατά τη δύση του ηλίου.

Άμεση εξυπηρέτηση επισκεπτών

Στόχος μας είναι η δημιουργία μιας ευχάριστης εμπειρίας για τους επισκέπτες μας και η άμεση εξυπηρέτηση τους. Το επαρκώς καταρτισμένο προσωπικό μας είναι πάντα διαθέσιμο να σας προσφέρει μια απόλυτη εμπειρία εξυπηρέτησης.

Η ΠΕΡΙΟΧΗ

Η Γιάλοβα, όπου βρίσκεται το εστιατόριο Carne, είναι παραθαλάσσιος οικισμός της Μεσσηνίας και απέχει 7,5 χλμ. από την Πύλο. Μπροστά της απλώνεται ο όρμος του Ναυαρίνου, όπου εξελίχθηκε η Ναυμαχία του Ναυαρίνο κατά τη διάρκεια της Ελληνικής Επανάστασης. Απέναντι από τη Γιάλοβα βρίσκεται η ιστορική νήσος Σφακτηρία όπου, εξαιτίας της στρατιγικής της θέσης, εξελίχθηκαν σημαντικά ιστορικά γεγονότα στο παρελθόν.

Σε απόσταση 8 χλμ. βρίσκεται ο διεθνής τουριστικός προορισμός υψηλών προδιαγραφών, το ξενοδοχείο Costa Navarino, το οποίο κατέχει επίσης θέση ανάμεσα στους καλύτερους αθλητικούς προορισμούς παγκοσμίως. Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται η παραλία Βοϊδοκοιλιά και η Λιμνοθάλασσα της Γιάλοβας, που αποτελούν προστατευόμενη περιοχή μεγάλου φυσικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος, το Πλαιόκαστρο Ναυαρίνου, καθώς και πολλές ακόμη παραλίες και περιοχές με ιστορικό, αρχαιολογικό, πολιτιστικό και θρησκευτικό ενδιαφέρον που μπορεί κανείς να επισκεφθεί.