ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Οργανώστε τις ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας σε ένα μοναδικό περιβάλλον

Αν επιθυμείτε να οργανώσετε μια ιδιωτική εκδήλωση, είτε πρόκειται για ρομαντικό δείπνο, είτε για κάποια πρόταση, είτε για οποιαδήποτε ξεχωριστή ιδιωτική σας στιγμή, το εστιατόριο μας διαθέτει μοναδικούς χώρους που θα φιλοξενήσουν την πιο προσωπική σας στιγμή. 

Η ομάδα του εστιατορίου μας μπορεί να σας βοηθήσει να οργανώσετε μια ξεχωριστή βραδιά, φροντίζοντας όλες τις λεπτομέρειες. 

Εάν επιθυμείτε ένα ρομαντικό δείπνο δίπλα στη θάλασσα, θαυμάζοντας τη θέα του κόλπου του Ναβαρίνου, της φωτισμένης Πύλου και της ιστορικής νήσου Σφακτηρίας, ο εξωτερικός χώρος του εστιατορίου μας ενδείκνυται για εσάς. 

 

Εάν επιθυμείτε να διατηρήσετε την ιδιωτικότητα σας, μπορείτε να δεσμεύσετε αποκλειστικά κάποιο χώρο ή ολόκληρο το εστιατόριο μας.

Ο χώρος που βρίσκεται στον όροφο του εστιατορίου μπορεί να προσφέρει περισσότερη ιδιωτικότητα στη στιγμή σας αλλά και μια μοναδική θέα ειδικότερα κατά τη δύση του ηλίου.

Συμπληρώστε τη φόρμα για να υποβάλετε το αίτημα σας και ο υπεύθυνος του εστιατορίου μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να διευθέτησε όλες τις λεπτομέρειες.