
Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος
Executive chef
Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος
O Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος είναι Πτυχιούχος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου, με σπουδές στην Ξενοδοχειακή-Εστιατορική τεχνική και στη Μαγειρική Τέχνη. Από το Τμήμα Μαγειρικής – και μέσω του Υπουργείου Ανάπτυξης – πήρε υποτροφία για την Γαλλική ακαδημία μαγειρικής “Le Cordon Bleu” του Λονδίνου. Έχει εργαστεί σε Ξενοδοχειακές μονάδες και εστιατόρια της Ελλάδος και του Λονδίνου.
Έχει διατελέσει Chef de cuisine στα εστιατόρια: Οlive Garden του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ, Kastri Bistro του ξενοδοχείου DOMOTEL KASTRI (δύο αστέρια FNL BRA Awards και βραβείο Ελληνικής κουζίνας Αθηνοράματος) και SENSE Restaurant του ξενοδοχείου AthensWas (επίσης δύο αστέρια FNL BRA Awards και βραβείο Ελληνικής κουζίνας Αθηνοράματος) όπου έλαβε πρόσφατα τη διάκριση Michelin Plate από τον παγκοσμίου φήμης οδηγό Guide Michelin.
Αυτή την περίοδο, βρίσκεται στη θέση του Ex. Chef της ANEMI HOTELS (AthensWas και Anemi Hotel – SENSE restaurants) και παράλληλα είναι ο Food & Styling Chef της τηλεοπτικής εκπομπής Master Chef Greece και ο Consulting Chef του εστιατορίου THEION στο Λονδίνο, ενώ έχει υπάρξει στην ίδια θέση και επί σειρά ετών στα εστιατόρια MAZI στο Λονδίνο και Jolly Joker στη Λευκωσία.
Tα τελευταία 13 χρόνια εργάζεται επίσης ως εκπαιδευτής σε δημόσια και ιδιωτικά ΙΕΚ.
Είναι συν-συγγραφέας του βιβλίου επαγγελματικής μαγειρικής “SENSES” (εκδόσεις SOLD OUT), του βιβλίου “MAZI-Modern Greek Food” (εκδόσεις Mitchell Beazley”) και του εκπαιδευτικού εγχειριδίου των τμημάτων Μαγειρικής Τέχνης του Ι.Ι.Ε.Κ. Praxis.

Λευτέρης Φυλακτάκης
Chef de cuisine
Λευτέρης Φυλακτάκης
Λευτέρης Φυλακτάκης, καταγόμενος από τη Θεσσαλονίκη, θα είναι επικεφαλής της κουζίνας του εστιατορίου μας. Το πάθος του για συνεχή εξέλιξη και εξερεύνηση στον γαστρονομικό τομέα τον έχει οδηγήσει να εργαστεί σε διάφορες κουζίνες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, με σημαντική μαθητεία στο εστιατόριο Frantzen με τρία αστέρια Michelin.
Ο στόχος του, σε συνεργασία με τον εκτελεστικό σεφ Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο, ο οποίος καθοδηγεί το εστιατόριο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, είναι να προσφέρει στους επισκέπτες μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία αντιπροσωπευτική της ελληνικής κουζίνας, χρησιμοποιώντας τα πιο εκλεκτά και υψηλής ποιότητας υλικά.